20.3 C
Lloret de Mar
Els alumnes, aquest curs, d'un dels cicles, el de SOS

L’institut Rocagrossa acollirà el nou cicle superior de Condicionament Físic, a partir del proper curs

Aquest aquest cicle, el centre ja n'oferirà cinc i serà un referent a les comarques gironines en la formació esportiva.

Els alumnes, aquest curs, d'un dels cicles, el de SOS

Darreres Notícies

L’institut Rocagrossa serà el centre de referència en cicles formatius d’esports a les comarques gironines. El curs vinent serà la seu d’un nou cicle de la Generalitat per obtenir el títol de Tècnic Superior en Condicionament Físic i, amb aquesta, l’oferta del centre ja serà de cinc cicles formatius.

De fet, segons Quique Molina, professor del Rocagrossa, l’institut no serà només referent a Girona, sinó que probablement ho serà a tota Catalunya. Ell mateix argumenta que era necessari crear aquest nou cicle, que s’ha engegat aquest curs amb molt pocs centres i que el 2019-2020 arriba a Lloret de Mar, amb entre 24 i 30 places.

Aquests estudis capaciten per elaborar, coordinar, desenvolupar i avaluar programes de condicionament físic. A més, donen eines per dinamitzar les activitats i orientar-les a la millora de la qualitat de vida.

Fins ara el centre de referència a les comarques gironines en l’àmbit esportiu era el Pere Alsius de Banyoles, però per primera vegada hi haurà més titulacions esportives a l’institut Rocagrossa de Lloret de Mar.

Precisament, el cicle de Conducció d’activitats físicoesportives en el Medi Natural és el que es va encarregar, ahir, d’organitzar la cursa amb bicicletes de l’Estudiant de Ferro. L’experiència va ser molt bona, amb un centenar de participants.

Prova de BTT de l’Estudiant de Ferro, ahir (Institut Rocagrossa)

La regidora d’Educació, Mònica Cunill, també fa una valoració molt positiva que el centre lloretenc pugui acollir el nou cicle a partir del curs vinent.

L’anunci del nou cicle el va fer el 26 de març Joan Lluís Espinós, director de Formació Professional i Ensenyament de Règim Especial.

spot_img

El + Vist