24.1 C
Lloret de Mar
La imatge del videoclip 'Llorando Mares' (Crissy Z)

‘Llorando mares’, el nou videoclip de Crissy Z amb la col·laboració de Broem

La creació ha estat una feina en equip que ha permès la unió de dos estils molt diferenciats, el rap i el neo soul, i s'ha aconseguit un resultat innovador i que agrada molt a la cantant.

La imatge del videoclip 'Llorando Mares' (Crissy Z)

Darreres Notícies

La lloretenca Crissy Z acaba de publicar un nou videoclip que ha elaborat amb la col·laboració del músic Broem. La cançó es titula Llorando Mares i la va composar Crissy Z, però en el videoclip, Broem ha tingut un paper molt participatiu.

“No és només una col·laboració que ell hagi fet la seva lletra i s’hagi posat a cantar, sinó que junts vam crear tot aquest món, aquesta història que volíem traslladar a la persona que la veiés”

Crissy Z
- Publicitat -

Aquesta feina en equip i la unió de dos estils molt diferenciats ha permès crear un resultat innovador i que agrada molt a la cantant.

“Estic molt contenta amb el resultat, amb com dos gèneres i dues veus tan diferents han col·lisionat i han creat aquest nou gènere, que és una mescla de rap amb el neo soul”

Crissy Z

Crissy Z parla també de la història que narren les imatges del videclip, protagonitzat també per ella i Broem: “Es veuen dues persones que solien conviure en un lloc i com és ara aquell lloc, quan ja no hi conviuen. Podria ser el lloc metafòric d’una relació o d’on es guarda un sentiment”.

Des del principi, l’artista lloretenca va tenir clar que aquella cançó l’havia de compartir amb algun altre músic i de seguida va pensar en Broem.

El videoclip de Llorando Mares, amb Crissy Z i Broem, es pot veure a través del canal de YouTube de la cantant lloretenca. El tema, que formarà part del seu segon disc, també es pot escoltar a través de la resta de plataformes digitals, com Spotify.

spot_img

El + Vist