Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Torneig d'Handbol Vila de Lloret, imatge d'arxiu

Lloret acull aquests dies la 9a edició del Torneig d’Handbol Vila de Lloret

La competició, que acaba demà dimecres, està formada per 45 equips, que provenen de diferents punts de Catalunya i de l'estat i també de Dinamarca.

Torneig d'Handbol Vila de Lloret, imatge d'arxiu

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El Torneig d’Handbol Vila de Lloret, que s’està disputant des de diumenge a Lloret, arriba al tram final. La competició, que acaba demà dimecres, està formada per 45 equips, que provenen de diferents punts de Catalunya i de l’estat i també de Dinamarca.

Aquesta és la novena edició del torneig. Una des les organitzadores és Clàudia Peña, que explica que la competició va néixer amb la finalitat de promocionar aquest esport a les comarques gironines i el Maresme.

Els participants van des de la categoria aleví fins a sènior, tant en masculí com en femení. En cada categoria hi ha equips molt potents. Cada categoria s’ha dividit en diferents grups, que fan una petita lliga per decidir les semifinals, que es jugaran demà, igual que les finals. Els partits es disputen en el Pavelló del Molí.

Des de l’organització aposten perquè tots els participants s’allotgin a la destinació i asseguren que Lloret és una destinació ideal per organitzar-hi competicions esportives, donada la proximitat que hi ha entre els hotels i les instal·lacions esportives.

A banda de la competició, l’esdeveniment també inclou altres activitats, com un clínic que es va fer ahir a la tarda. Els jugadors van rebre Pau Campos, ex entrenador de l’Handbol Bordils de la Divisió d’Honor de Plata.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.