16 C
Lloret de Mar
Eric de Groot

Lloret acull la ‘Meeting Design Week’, una formació única sobre organització d’esdeveniments

Va a càrrec d'un referent en el sector, Eric de Groot i es fa avui i demà a l'Evenia Olympic Resort.

Eric de Groot

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Lloret és la seu avui i demà d’una formació única sobre l’organització de congressos i esdeveniments. S’anomena Meeting Design Week i va a càrrec d’un referent en el sector, Eric de Groot.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que la intenció és donar als participants un punt de vista innovador sobre com tenir èxit en l’organització de tot tipus d’esdeveniments. I és que Eric de Groot, que ja va ser a Lloret fa un temps, és pioner a l’hora de muntar estades o esdeveniments amb l’objectiu que siguin el màxim d’efectives possible.

Per a Elizabeth Keegan, l’altre factor important a tenir en compte és que, un cop més, es dona a conèixer Lloret de Mar com a destinació de turisme de reunions i congressos.

La formació s’adreça a diferents tipus de públic: agències d’esdeveniments, de comunicació, cambres de comerç, universitats o sector públic. Les jornades de treball es fan avui i demà a l’Evenia Olympic Resort.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.