26.2 C
Lloret de Mar
Rodatge de la pel·lícula 'Uncharted' a Sa Boadella.

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Rodatge de la pel·lícula 'Uncharted' a Sa Boadella.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha acollit 10 rodatges al llarg del 2020. És una xifra que suposa el 50% dels rodatges que normalment acull la destinació, una reducció provocada per la pandèmia de la Covid-19. L’impacte econòmic directe es calcula que va ser d’uns 150.000 euros.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, reconeix que la xifra de rodatges “no és l’habitual, però cal tenir en compte el confinament de la primavera, que va parar tot el sector, però el balanç és positiu per la reactivació” dels rodatges a partir de la passada tardor.

Un dels rodatges fets al 2020 a Lloret de Mar.

Tot i que la majoria de produccions que es fan a Lloret són espots publicitaris, aquest 2020 s’han realitzat diversos rodatges d’escenes de sèries. Algunes d’elles han estat “El inocente”, de Netflix i protagonitzada per Mario Casas; “La Vida Perfecta”, de Movistar i dirigida per Leticia Dolera; “No Mentirás”, també de Movistar i amb la direcció de Pau Freixas; o “Uncharted”, que es va rodar a la tardor a la Cala Sa Boadella, amb l’actor Tom Holland (vist quan sortia de Sa Boadella).

Per aquest 2021, es preveu una recuperació progressiva de l’activitat audiovisual. De moment, aquest mes de gener Lloret haurà acollit dos rodatges: un espot publicitari de la marca Nescafé i un anunci d’una reconeguda marca de begudes que es rodarà la setmana que ve.

Des del 2006, Lloret Turisme compta amb el departament Lloret Film Office, adherit a la Catalunya Film Commission. L’objectiu és gestionar i facilitar diferents produccions audiovisuals i assessorar de manera gratuïta a partir de les necessitats de les productores.

spot_img

El + Vist