7.2 C
Lloret de Mar

Lloret acull la presentació de la candidatura Costa Brava-Barcelona per a la Ryder Cup 2022

El que s'ha fet a la vila aquest dimarts ha estat un seminari tècnic sobre qüestions relacionades amb el suport institucional, les infraestructures, accessos, oportunitats comercials, la contribució al desenvolupament del golf, etc.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha acollit, aquest dimarts, la presentació de la candidatura Costa Brava-Barcelona per a l’any 2022 com a seu de la Ryder Cup. Es tracta de l’esdeveniment de golf més important del món, en què s’enfronten equips d’Europa i dels Estats Units. És la competició esportiva que genera més impacte econòmic al territori, després dels jocs olímpics i el mundial de futbol.

servicios profesionales jimenez

El comitè d’avaluació de la Ryder Cup realitza entre ahir i avui la visita oficial per conèixer de primera mà els detalls de la candidatura. En cas de ser seleccionada, l’enfrontament tindrà lloc al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella.

El que s’ha fet aquest dimarts a Lloret, en concret a la sala de plens, ha estat un seminari tècnic sobre qüestions relacionades amb el suport institucional, les infraestructures, accessos, oportunitats comercials, la contribució al desenvolupament del golf, etc.

A continuació, els avaluadors han visitat el PGA de Caldes, nomenat recentment Resort de Golf de l’Any a Europa, i després la ciutat de Girona. Avui, 25 de gener, tindrà lloc la presentació oficial del Comitè d’Avaluació de la Ryder Cup a Barcelona.

Un cop feta la visita, el proper pas és elaborar un dossier sobre la candidatura Costa Brava-Barcelona, que ha de ser presentat abans del 30 d’abril. La tria de la seu es donarà a conèixer a la tardor.

Cal recordar que hi ha altres països interessats en acollir la Ryder Cup al 2022. Són Alemanya, Àustria, Itàlia i Portugal.

spot_img

El + Vist