26.2 C
Lloret de Mar
Assistents a la jornada

Lloret acull la primera jornada de Seguretat i Turisme del govern català

Assistents a la jornada

Darreres Notícies

Lloret és la seu, avui, de la primera jornada de Seguretat i Turisme, organitzada per la Generalitat. La cita aplega a l’hotel Evenia Olympic uns 300 agents dels mossos d’esquadra i de policies locals d’arreu de Catalunya, que durant tot el dia participen en taules rodones que tracten el tema de la seguretat en destinacions turístiques.

En aquest sentit, la participació de Lloret se centra en explicar l’experiència del municipi pel que fa a les ordenances de civisme i via pública. El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, ha recordat que són una eina clau per al bon funcionament de la destinació, tot i que també vol deixar clar que només amb l’aplicació de les ordenances no n’hi ha prou.

Lloret aprofitarà la jornada d’avui per reivindicar, un cop més, la dotació de més efectius policials de cara a la temporada d’estiu, per poder oferir una imatge i una sensació de seguretat a tots els turistes que visiten la destinació.

A la jornada d’avui, a banda d’exposar l’experiència de diferents destinacions per millorar la seguretat en els seus municipis, també es plantejarà quines campanyes es fan en les ciutats de procedència dels turistes per conscienciar-los i prevenir que, un cop de vacances, tinguin pràctiques incíviques, com el consum excessiu d’alcohol o el que s’anomena balconning. La jornada l’ha inaugurat el conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img