22.5 C
Lloret de Mar
Felip Carbonell i Jordi Sais, adreçant-se al cos de Protecció Civil.

Lloret de Mar commemora el Dia de la Protecció Civil

En la jornada, el regidor Jordi Sais ha anunciat que en les darreres jornades han arribat entre 60 i 80 refugiats al dia fins a la vila.

Felip Carbonell i Jordi Sais, adreçant-se al cos de Protecció Civil.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha commemorat aquest dissabte el Dia Mundial de la Protecció Civil, amb la presència de la Policia Local, Mossos, Bombers, Agents Rurals, Policia Nacional i altres cossos de seguretat i emergències.

Lloret és un dels pocs municipis de Catalunya que disposa d’un cos professional de Protecció Civil. Creat l’any 1991, està format per 25 persones, entre funcionaris i voluntaris, ubicat a la caserna policial.

Dia de la Protecció Civil a Lloret
Dia de la Protecció Civil a Lloret

En la jornada d’aquest dissabte, el regidor Jordi Sais ha agraït la tasca dels efectius de Protecció Civil. “Feu una feina molt necessària, us agraeixo que seguiu al peu del canó”.

Segons fonts municipals, en les darreres jornades han arribat entre 60 i 80 refugiats diaris fins a Lloret. L’Ajuntament ha organitzat “amb celeritat” un punt d’atenció al col·lectiu -ubicat al centre cívic de Can Carbó-, amb la col·laboració de la comunitat ucraïnesa de la vila.

El cap de protecció civil, Felip Carbonell, afegeix que “la crisi per la guerra a Ucraïna fa preveure que donarem suport a les famílies que ho necessitin, com ja vam fer durant la pandèmia”.

spot_img

El + Vist