9.1 C
Lloret de Mar

Lloret construirà una nova rotonda en la cruïlla dels accesos de Blanes i Vidreres

Finançada amb els fons europeus Next Generation, l'obra ha de ser una realitat en els primers mesos del 2023.

Indret a on anirà la futura rotonda.
Indret a on anirà la futura rotonda.

Darreres Notícies

Lloret de Mar construïrà una nova rotonda d’entrada al municipi a on conflueixen els accessos de Blanes i Vidreres. És a dir, en la intersecció de les avingudes Alegries i Vila de Blanes, i substituïrà el que popularment es coneix com l’scalextric, a tocar del cementiri i tanatori.

servicios profesionales jimenez

Serà, doncs, un canvi d’imatge important, en què la voluntat és mantenir el pont com a zona de vianants, bicicletes i patinets, mentre que els vehicles circularan per sota, en la rotonda.

Rotonda Avinguda de les Alegries i Avinguda Vila de Blanes 2

Albert Robert, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, assenyala que la voluntat és eliminar “un punt conflictiu de trànsit pels accidents de cotxes i motos, és una entrada problemàtica, un punt negre”.

Rotonda Avinguda de les Alegries i Avinguda Vila de Blanes 5
Imatge feta des del pont actual.

Fonts municipals afegeixen que tot i ser una rotonda planificada al POUM del 2007 no es fa realitat fins ara, perquè s’han rebut els fons europeus Next Generation.

Aquesta obra está pressupostada entre 5 i 6 milions d’euros, segons fonts municipals. La iniciativa s’inclou dins del projecte del carril-bus que ha d’unir Lloret i Blanes, i que es completa amb un carril per a bicicletes.

Tot plegat ha de ser una realitat durant la primera meitat del 2023.

spot_img

El + Vist