14.8 C
Lloret de Mar

Lloret de Dalt organitza una recollida solidària per al Centre de Distribució d’Aliments

El veïnat de la urbanització col·labora així amb la recollida que faran l'Ajuntament i Càritas la setmana que ve.

Darreres Notícies

El veïnat de la urbanització Lloret de Dalt organitza una recollida d’aliments per donar al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar. Recordem que, arran de la pandèmia, la temporada turística ha estat molt minsa i fins i tot nul·la per a molts establiments, fet que ha provocat que el servei de Càritas hagi doblat el nombre d’usuaris.

Veient que hi ha tantes famílies en situació de vulnerabilitat al municipi, el president de l’Associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt, Lluís Cruz, explica que han decidit aportar el seu granet de sorra.

“Amb una mica d’empatia i posar-te en el lloc dels altres no podíem mirar cap a una altra banda i vam decidir cooperar i participar d’aquesta recollida d’aliments”

Lluís Cruz

Atenent a la petició que els han fet des del CDA, Lluís Cruz explica que demanen aliments bàsics, com són l’oli, la llei, les conserves o la pasta, però també productes infantils (sobretot farinetes, cereals i llet per a nadons) i, ara que s’acosten les festes, productes nadalencs.  

L’associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt es va crear fa menys d’un any i tenia previstes diferents activitats al llarg del 2020, que han quedat suspeses per la situació de pandèmia. Així doncs, la recollida solidària és la primera activitat que organitzen i estan molt satisfets de poder col·laborar amb el municipi.

La iniciativa es destina especialment als habitants de la urbanització, però està oberta a tothom. La voluntat és recollir aliments entre dijous, divendres i dissabte, per poder-los portar al CDA dilluns vinent. I és que la setmana que ve l’Ajuntament i Càritas faran una campanya de recollida al pavelló municipal d’esports, ja que el Gran Recapte aquest any serà virtual.

Les persones que vulguin fer el seu donatiu a Lloret de Dalt poden portar els aliments al pàrquing del carrer de la Serra del Berguedà, número 17, demà, divendres o dissabte, entre les nou del matí i les set de la tarda.

spot_img

El + Vist