10.7 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar acull dues activitats del primer M&I Experience a les comarques de Girona

El responsable és el principal organitzador europeu de workshops dins del turisme de reunions.

Montse Belisario, a l'acte promocional
Montse Belisario, a l'acte promocional

Darreres Notícies

Lloret va ser la seu, a finals de novembre i principis de desembre, de dues activitats d’un esdeveniment promocional anomenat M&I Experience MICE Masters. La valoració, per a la directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Montse Belisario, és molt positiva.

servicios profesionales jimenez

Tal com ha explicat Montse Belisario, aquesta ha estat la primera edició feta arreu del territori gironí, a càrrec del principal organitzador europeu de workshops dins del turisme de reunions. Hi van participar una 70a de professionals del sector, que tenien com a nexe l’afició al golf.

L’esdeveniment va comptar amb un complet programa d’activitats repartit en diferents indrets del territori, amb l’objectiu de crear dinàmiques que possibilitessin el networking o treball en xarxa.

En el cas de Lloret de Mar, el LLCB va ser l’encarregat d’organitzar un sopar amb temàtica indiana al restaurant Sant Pere del Bosc. L’àpat es va complementar amb un taller de daiquiri ─còctel d’arrels lloretenques─, un photocall amb atrezzo i la participació dels gegants indians i actors caracteritzats, que van dinamitzar la vetllada.

L’endemà, es va convidar tots els assistents a fer una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde per conèixer les possibilitats que ofereix l’espai per a l’organització d’esdeveniments.

Després d’aquesta primera experiència en el territori, l’organitzador aposta per continuar celebrant esdeveniments a la província de Girona de cara al 2019. Serà a la propera tardor, en què hi participaran professionals europeus del sector MICE -el turisme de congresos- aficionats al ciclisme. Es repartiran entre Lloret de Mar, Platja d’Aro i Caldes de Malavella.

spot_img

El + Vist