11.9 C
Lloret de Mar
Marc Dailos, al campionat d'Espanya de l'any passat

Lloret de Mar és el primer municipi català en acollir la Copa d’Espanya de Jiu Jitsu

La cita reunirà més de 100 participants d'arreu de l'estat en la categoria absoluta, entre els quals hi haurà el lloretenc Marc Dailos (Club Judo Nova Unió).

Marc Dailos, al campionat d'Espanya de l'any passat

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

La primera Copa d’Espanya de Jiu Jitsu que es fa a Catalunya es farà a Lloret de Mar. Serà aquest cap de setmana i l’organització recaurà en el Club Judo Nova Unió. El president, Marc Dailos, remarca que és tot un repte.

La cita reunirà més de 100 participants d’arreu de l’estat en la categoria absoluta. Tots ells compten amb un nivell destacat en el Jiu Jitsu. Com a representació lloretenca només podrà haver-hi el mateix Marc Dailos, ja que la prova coincideix amb altres competicions.

La competició es disputarà en el Pavelló del Molí. La jornada de dissabte comptarà amb els combats en la modalitat Newaza, on hi participarà Dailos. Diumenge, serà el torn per la lluita amb contacte i Kata.

La Copa d’Espanya és una competició que serveix per sumar punts de cara a optar a formar part de l’equip nacional i competir en un campionat d’Europa. Aquest és, precisament, l’objectiu de Marc Dailos.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.