16 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar i els jardins de Santa Clotilde, al programa ‘Aquí, La Tierra’

El programa, que porta 8 anys antena a TVE1, ofereix una mirada inèdita del nostre planeta.

Rodatge del programa de TVE.
Rodatge del programa de TVE.

Darreres Notícies

Els jardins de Santa Clotilde, la joia patrimonial de Lloret de Mar, protagonitzen avui al programa “Aquí, La Tierra” de TVE1. L’espai, que porta vuit anys en antena, se centra en oferir una mirada inèdita sobre el nostre planeta.

servicios profesionales jimenez

El programa, que s’emet a les 20.30h, permet acostar l’espectador a la natura a través de la meteorologia. Els reporters de ‘Aquí, La Tierra’ ofereixen curioses i també fascinants imatges del territori. En aquesta ocasió, és Lloret de Mar, i en concret els jardins de Santa Clotilde, el que centren els continguts del programa d’aquest dimarts.

Xavi Flores i Juanma Iturriaga, als jardins
Xavi Flores i Juanma L. Iturriaga, als jardins

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, es mostra molt “satisfet i orgullós de la difusió de Lloret de Mar en l’àmbit nacional”. Afegeix que el programa “mostra els racons dels jardins, amb tot tipus d’imatges, i acaba amb un arròs al Mirador de Mallorca, amb un cuiner de Lloret”.

Es dona la casualitat que fa menys de dos mesos que el recinte va protagonitzar un altre programa de TVE: va ser a ‘Jardines con historia’, de La2.

Programa 'Jardines con historia' a Santa Clotilde
Programa ‘Jardines con historia’ a Santa Clotilde

Pel que fa a les visites culturals del cap de setmana, el regidor ha anunciat que la proposta del Museu del Mar, inspirada en l’òpera ‘Marina’ té totes les places esgotades del mes de juliol. I que els tres concerts fets el cap de setmana als jardins van reunir prop de 400 espectadors.

spot_img

El + Vist