17.9 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar organitza la setmana contra la LGTBIfòbia

Jennifer Pérez conclou que “encara hi ha discriminació per orientació o identitat sexual” i que “Lloret no tolerarà cap atac en aquest sentit”.

Cartell dels actes contra la LGTBIfòbia
Cartell dels actes contra la LGTBIfòbia

Darreres Notícies

Aquest dimarts, 17 de maig, és el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia per commemorar que l’homosexualitat va deixar de considerar-se una malaltia mental per part de l’OMS l’any 1990.

servicios profesionales jimenez

Lloret de Mar se suma a la commemoració amb un seguit d’activitats al llarg d’aquesta setmana. L’objectiu és incrementar la consciència sobre l’homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i la fòbia a la intersexualitat.

Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat, conclou que “encara hi ha discriminació per orientació o identitat sexual” i que “Lloret no tolerarà cap atac en aquest sentit”.

De fet, el primer acte va ser ahir, amb l’obra de teatre ‘La Motxilla de l’Ada’, sobre una nena trans. Les propostes continuen demà amb un programa aquí a la ràdio i dijous amb la jornada Switch per donar recursos per a l’acompanyament de persones trans i la projecció de la pel·lícula C.R.A.Z.Y. de Jean-Marc Vallée.

De cara a divendres, es duu a terme una formació en matèria LGTBIQ per al sector turístic i dissabte arriba l’acte central, amb la participació de representants de la Generalitat, amb una taula rodona sobre el passat, present i futur de la Sida. Serà al teatre municipal de Lloret, amb la drag Joane.

Per a més informació, consulteu el web municipal de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist