5.3 C
Lloret de Mar
Els voluntaris del dinar solidari de Lloret de Mar

Lloret de Mar organitza per primera vegada un dinar solidari de Nadal amb 100 persones

Una iniciativa de Càritas, la parròquia, la fundació Guitart i l’Ajuntament, a més d'altres entitats i estaments.

Els voluntaris del dinar solidari de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Un centenar de persones en situació de vulnerabilitat o que viuen soles, de Lloret de Mar, han gaudit aquest dilluns d’un dinar de Nadal en un hotel de la destinació. La iniciativa solidària, que s’ha fet per primer cop a la vila, ha estat una iniciativa de Càritas, de la parròquia de Sant Romà, de la fundació Climent Guitart i de l’Ajuntament, amb el suport d’altres entitats i estaments.

Però aquest no ha estat l’únic gest solidari d’aquests dies. El passat divendres el departament de Benestar i Família, amb la fundació i el gremi d’hostaleria van organitzar un tió per a infants de famílies sense recursos.

La regidora Arantxa Jiménez relata que en el dinar s’ha viscut un “ambient molt emocionant, hem compartit l’àpat amb gent de diferents cultures, llocs i edats”.

Des de la fundació Climent Guitart destaquen que aquest dinar ha permès als assistents integrar-se i viure les tradicions nadalenques. La presidenta, Cristina Cabañas, explica en què ha consistir l’àpat: “una sopa de galets i pilotilles, pollastre farcit, profiteroles i turrons, a més de cantar nadales“.

Els cantaires de la parròquia, amenitzant el dinar amb ‘nadales’ (autor: fundació Guitart).

Mossèn Martirià Brugada -qui va fer la proposta, des de la parròquia i Càritas- subratlla que aquest dinar ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats.

El dinar solidari de Nadal ha comptat amb un centenar d’assistents i 27 voluntaris. Els responsables asseguren que tindrà continuïtat a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist