13.3 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar, pioner en tenir porteries antibolcatge a les comarques gironines

Són unes porteries amb un sistema reconegut per estàndards tècnics, que garanteixen la seguretat dels usuaris.

Una de les porteries
Una de les porteries

Darreres Notícies

Lloret de Mar és el primer municipi de les comarques de Girona que aposta per un nou sistema de porteries antibolcatge en els seus equipaments esportius. Són unes porteries que, tal com explica la regidora d’Esports, Ana García-Castany, garanteixen la seguretat dels usuaris.

Aquestes porteries les trobem al pavelló del Molí, al pavelló del Pompeu Fabra i, a partir d’ara, també a la pista polivalent de la Piscina; i s’utilitzen per jugar a handbol i a futbol sala. Els clubs locals d’aquests dos esports estan molt satisfets de poder comptar amb aquests elements que milloren la seguretat dels seus jugadors.

Com hem dit, Lloret és pioner arreu de la província en implantar aquest sistema, fet que li va permetre rebre una subvenció de la Diputació de Girona.

Es tracta d’un sistema reconegut per estàndards tècnics. Les porteries estan fetes d’alumini i, amb tres elements diferents, s’estableix un sistema de contrapesos posteriors que impedeix que es bolquin endavant. La instal·lació és fàcil i el manteniment, mínim.

spot_img

El + Vist