24.7 C
Lloret de Mar
La Torxa dels Special Olympics, passant per diferents ciutats de Catalunya (RCD Espanyol)

Lloret de Mar rebrà aquest dimarts la Torxa dels Special Olympics

Lloret és l’única població de les comarques gironines que rebrà la Torxa, en un acte en què participaran els centres educatius de la vila.

La Torxa dels Special Olympics, passant per diferents ciutats de Catalunya (RCD Espanyol)

Darreres Notícies

La Torxa dels Special Olympics passarà aquest dimarts per Lloret de Mar, en un esdeveniment previ a la celebració de les olimpíades esportives més importants per a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquests jocs comencen el 30 de març a Granollers i la Torxa recorre aquests dies 14 municipis d’arreu de Catalunya.

Lloret és l’única població de les comarques gironines que rebrà la passada de la Torxa. Ho farà en un acte que es durà a terme a les Pistes d’Atletisme, amb la participació dels centres educatius de la vila, amb alumnes de sisè de primària i primer d’ESO. Serà amb un circuit de 10 relleus de 100 metres cadascun, en què dos alumnes de cada escola acompanyaran a un esportistes dels Special Olympics.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, considera que és una molt bona oportunitat perquè els joves de la vila coneguin als atletes dels Special Olympics i tinguin consciència de l’esforç i els valors que tenen aquests esportistes.

“Hem volgut que participin les escoles perquè coneguin als atletes dels Special Olympics i vegin els mèrits i valors d’aquests esportistes”

Ana García-Castany

Lloret de Mar va ser la seu dels Special Olympics l’any 2006. Segons la regidora, els responsables d’aquests jocs han tingut en compte el bon record que va deixar aquella edició i el treball que es fa des de la vila amb l’esport inclusiu.

“Lloret va ser seu el 2006 i se la considera una de les olimpíades més recordades, a més treballem molt amb l’esport inclusiu”

Ana García-Castany

L’acte, amb la Torxa dels Special Olympics, es durà a terme aquest dimarts, a les 11 del matí, a les Pistes d’Atletisme. L’endemà, la Torxa arribarà a Granollers, on el dia 30 arrencarà una nova edició d’aquests jocs olímpics per a persones amb discapacitat intel·lectual.

spot_img

El + Vist