15.1 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar recull prop d’un centenar de joguines amb la campanya “Cap nen sense reis”

Les joguines recollides es destinaran als infants ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Les joguines recollides en la campanya
Les joguines recollides en la campanya

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha recollit prop d’un centenar de joguines a través de la campanya “Cap nen sense reis”, en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. La iniciativa s’ha dut a terme des del 2 de desembre i va acabar aquest dissabte passat, amb una gran festa.

La campanya ha estat organitzada per la Policia Local de Lloret i el Gym Budha, juntament amb altres empreses i associacions privades. L’acte final d’aquest dissabte va comptar amb la participació d’un centenar de persones, que van gaudir amb l’exhibició de la unitat canina K9 de la policia local.

Participants de la festa final amb la unitat canina K9 (Font: Twitter Policia Local)

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, valora de manera molt positiva la xifra de joguines recollida i assenyala que “cal estar present en aquest tipus d’activitats per ajudar a tots aquells que no poden satisfer en aquestes dates els desitjos dels més petits”. Aquesta ha estat la segona edició de la campanya i l’objectiu és consolidar-la en els pròxims anys. En aquest sentit, Jordi Sais es mostra satisfet per les diferents col·laboracions que han rebut.

Les joguines recollides es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els reis mags seran els encarregats de donar-les als infants que hi ha ingressats al centre.

spot_img

El + Vist