24.7 C
Lloret de Mar
La platja de Fenals.

Lloret de Mar recupera la bandera blava de Fenals i en suma un total de 5

La destinació es converteix en el segon municipi de Catalunya amb més banderes blaves, només per darrere de Sitges.

La platja de Fenals.

Darreres Notícies

Lloret de Mar obté les cinc Banderes Blaves a totes les seves platges, inclosa la de Fenals, que no la va rebre l’any passat. Enguany hi ha bandera blava a les platges de Lloret i Fenals i a les cales de Canyelles, Sa Boadella, Santa Cristina-Treumal. D’aquesta manera, la destinació es converteix en el segon municipi de Catalunya amb més banderes blaves, només per darrere de Sitges. L’alcalde de Lloret, Albert Robert, afirma que “era clau aconseguir la 5a bandera, que es va perdre l’any passat”.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional, la Fundació d’Educació Ambiental, que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest distintiu, reconegut internacionalment, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i la prestació dels serveis, la informació i l’educació ambiental; així com la correcta neteja i qualitat de l’aigua.

Així mateix, es continua apostant per la consciència i preservació de l’entorn natural i, novament, el Centre d’Interpretació de Fenals ha estat guardonat amb el distintiu de “Centro Azul”. Justament aquest mes passat, amb col·laboració amb Lloret Turisme s’ha dut a terme un taller de biologia marina adreçat a famílies a càrrec de biòlegs marins de la Casa del Mar.

Anualment Lloret de Mar destina més d’1,5 milions d’euros en el manteniment i serveis a les platges. El de salvament i socorrisme, amb l’empresa Proactiva, és dels serveis de la Costa Brava que ofereix durant més temps al llarg de l’any, i a més ve reforçat per personal municipal, amb vigilants de platja, Protecció de Civil i informadors cívics. Sumenmés de 30 persones, en temporada alta.

spot_img

El + Vist