Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Els voluntaris de Protecció Civil, donant una mascareta avui a una treballadora

Lloret de Mar reparteix avui i demà 10.000 mascaretes, enviades pel govern central

Són per "a treballadors que inicien la seva activitat laboral i utilitzen el transport públic".

Els voluntaris de Protecció Civil, donant una mascareta avui a una treballadora

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Lloret de Mar ha rebut 10.000 mascaretes d’un sol ús, destinades “a treballadors que aquesta setmana inicien la seva activitat laboral i que utilitzen el transport públic“. Per això, l’Ajuntament les està repartint en horari del matí, de 6 a 10 hores, a l’estació d’autobusos, segons explica l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Lliurament de mascaretes, aquest matí, a l’estació de busos.

Segons fonts municipals, aquestes mascaretes –que són gratuïtes i d’un sol ús- són una “mesura transitòria” de protecció davant el contagi del coronavirus. Es tracta de les mascaretes que el Govern Central ha fet arribar a les poblacions, a través de la Generalitat. Dulsat explica que en un principi només les havien de rebre municipis amb estació de tren, però que finalment s’ha rectificat. Així, Lloret i Olot, en tenir més de 30.000 habitants, també han rebut mascaretes.

En el cas de Lloret, són 10.000 mascaretes que s’han repartit avui i demà a primera hora,  (de 6 a 10h) a l’estació d’autobusos. El repartiment va a càrrec de voluntaris de Protecció Civil.

El repartiment de mascaretes s’ha fet també al bar de l’estació.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.