34.4 C
Lloret de Mar
Una de les instal·lacions de cuina, que farà servir el nou institut turístic.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

Una de les instal·lacions de cuina, que farà servir el nou institut turístic.

Darreres Notícies

Neix a Lloret de Mar l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic. Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

De moment, el nou institut –ubicat a l’antic hotel Santa Cristina– s’ha presentat a l’Ajuntament i a diversos gremis del municipi.

De cara al setembre, hi ha previst que es posin en marxa dos grans projectes educatius dins d’aquest Institut: el Pla de transformació digital i el Pla de transformació sostenible i ètica.

Tot i que la majoria de jornades formatives seran virtuals, s’espera que vingui gent d’arreu del món a Lloret, per fer sessions de networking de manera presencial.

mes presentacio ictet

L’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic, impulsat per Rafael de Jorge i Carme Cernicharo, té la formació com a element principal. Tot i això, també vol servir d’espai per dur a terme altres accions relacionades aspectes de consultoria i laboratori.

Un dels impulsors del projecte, Rafael de Jorge, argumenta perquè han ubicat l’institut a Lloret i no en un altre indret.

“El que té Lloret i no tenen altres destins és la implicació de les institucions i les ganes dels empresaris”

Rafael de Jorge

L’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic està preparat per funcionar. Les primeres formacions començaran el proper mes de juny.

spot_img

El + Vist