24.3 C
Lloret de Mar
La platja gran de Lloret, amb banyistes.

Lloret de Mar suprimeix les dutxes de les platges

És una mesura que s'adopta aquesta temporada, per donar resposta a la situació d'excepcionalitat per sequera.

La platja gran de Lloret, amb banyistes.

Darreres Notícies

Lloret de Mar anuncia que aquesta temporada tancarà l’aixeta de les dutxes a les platges de la destinació, com a resposta a la situació d’excepcionalitat per la sequera. L’alcalde Albert Robert argumenta que “sembla que la sequera anirà a pitjor i no era de rebut col·locar dutxes a les platges i malbaratar aigua”. Afegeix que “som conscients que la mesura potser no agrada a tothom, però s’entendrà ja que la gent es pot dutxar a casa o a l’hotel”.

Des del mes de març passat, L’Ajuntament convoca quinzenalment el comitè municipal de sequera per fer un seguiment de les mesures adoptades com a conseqüència de l’entrada en fase d’excepcionalitat.

Aquest plec de mesures per lluitar contra la sequera ha començat a donar fruits ja que l’Ajuntament ha reduït un 27% el consum d’aigua potable en els equipaments municipals, a més de reduir els horaris de reg, fer servir aigua regenerada i utilitzar menys cabal d’aigua a les aixetes

La mateixa mesura de suprimir les dutxes s’ha pres també en altres indrets, com al municipi veí de Blanes. En aquest cas, la decisió ha rebut la felicitació de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que atorga els distintius de bandera blavas.

Pel que fa a la temporada de platges a Lloret, comença el proper dilluns, 15 de maig, amb 8 socorristes repartits entre la platja gran i Fenals.

spot_img

El + Vist