34.4 C
Lloret de Mar
La Platja Gran de Lloret (Òscar Gutiérrez).

Lloret en Comú atribueix la pèrdua de la bandera blava a la “pèssima gestió” de Medi Ambient

Davant les crítiques dels 'comuns', Marina Nicolàs respon que només volen "desprestigiar" i que la qualitat és bona enlloc d'excel·lent a causa de les pluges caigudes.

La Platja Gran de Lloret (Òscar Gutiérrez).

Darreres Notícies

Lloret En Comú critica la gestió que ha fet l’Ajuntament de les platges de la destinació, després que s’hagi anunciat que la platja gran es queda sense la bandera blava. Actualment, Lloret en té tres: les de Sa Boadella, Cala Canyelles i Santa Cristina.

El grup municipal a l’oposició, a través d’un comunicat, lamenta que les dues platges més ocupades pels banyistes, la Gran i Fenals, hagin perdut les banderes blaves, que distingeixen la qualitat de les aigües.

Miguel Gracia, portaveu de Lloret en Comú, alerta que la destinació pot perdre prestigi i veure’s afectada en nivells d’ocupació. Opina que la pèrdua és “greu”, que hi ha “deixadesa, i una gestió pèssima” i que els serveis a les platges van a menys, com els punts de reciclatge o l’estat de les passarel·les.

Platja i passeig de Fenals.

Davant les crítiques de mala gestió per part dels ‘comuns’, la regidora de Medi Ambient lamenta que tot plegat és “un exercici de cinisme i populisme”, i que només volen desprestigiar.

Marina Nicolàs explica que les anàlisis que es fan a les aigües indiquen en una part dels ítems que la qualitat és bona i no excel·lent. I que aquesta diferència es deu a les pluges caigudes, ja que un dels punts d’anàlisi és a la sortida de la riera. “Això no vol dir que les aigües estiguin brutes, tot al contrari, estan sempre netes”, conclou.

La regidora afegeix que la barca que recull els residus de l’aigua no té res a veure amb la qualitat i assegura que des de Medi Ambient es treballa per obtenir la màxima qualificació en tots els aspectes de les platges.

spot_img

El + Vist