Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Els apartaments Bravapark en clar estat de deteriorament

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

Els apartaments Bravapark en clar estat de deteriorament

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Lloret en Comú reclama a l’Ajuntament que trobi una solució per l’antic edifici Bravapark de Fenals. La formació ha presentat una moció per debatre aquest tema al ple que se celebrarà dilluns vinent a la tarda.

Segons el portaveu dels comuns, Miguel Gracia, fa anys que els veïns de la zona es queixen perquè l’edifici està en estat d’abandonament, ofereix una imatge lamentable i, a més, provoca problemes de convivència. Per això és necessari buscar una solució.

Miguel Gracia ha afegit que hi ha persones que salten dins de la finca, alguns fins i tot hi viuen malgrat les males condicions de l’edifici, i, segons els veïns, s’aprofita per fer-hi activitats delictives.

Lloret en Comú denuncia que hi ha persones que viuen en aquest edifici
Lloret en Comú denuncia que hi ha persones que viuen en aquest edifici

Aquest edifici, situat a l’avinguda de Fenals, antigament havia acollit els apartaments Bravapark. Però fa molts anys que van quedar abandonats i cada cop estan més degradats. Lloret en Comú denuncia que ja ha intentat buscar una solució en diverses ocasions, però mai no ha rebut resposta ni de l’Ajuntament ni de la propietat.

En aquest sentit, en tractar-se d’una propietat privada, el grup de l’oposició vol que el Consistori faci pressió a la propietat perquè mantingui les instal·lacions de manera adequada. Els comuns creuen que cal arribar al final i, si la propietat no respon, no s’ha de descartar la possibilitat d’expropiar l’edifici.

L'edifici vist des de l'altra banda
L’edifici vist des de l’altra banda

Per posar el tema sobre la taula, Lloret en Comú presenta una moció al ple de dilluns vinent, 25 de gener, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda. La sessió, com s’està fent els últims mesos, serà virtual i es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la ràdio i del Facebook Live. La baixa qualitat del so impedeix poder retransmetre’l pel canal convencional de l’FM.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.