16 C
Lloret de Mar
Els apartaments Bravapark en clar estat de deteriorament

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

Els apartaments Bravapark en clar estat de deteriorament

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Lloret en Comú reclama a l’Ajuntament que trobi una solució per l’antic edifici Bravapark de Fenals. La formació ha presentat una moció per debatre aquest tema al ple que se celebrarà dilluns vinent a la tarda.

Segons el portaveu dels comuns, Miguel Gracia, fa anys que els veïns de la zona es queixen perquè l’edifici està en estat d’abandonament, ofereix una imatge lamentable i, a més, provoca problemes de convivència. Per això és necessari buscar una solució.

Miguel Gracia ha afegit que hi ha persones que salten dins de la finca, alguns fins i tot hi viuen malgrat les males condicions de l’edifici, i, segons els veïns, s’aprofita per fer-hi activitats delictives.

Lloret en Comú denuncia que hi ha persones que viuen en aquest edifici
Lloret en Comú denuncia que hi ha persones que viuen en aquest edifici

Aquest edifici, situat a l’avinguda de Fenals, antigament havia acollit els apartaments Bravapark. Però fa molts anys que van quedar abandonats i cada cop estan més degradats. Lloret en Comú denuncia que ja ha intentat buscar una solució en diverses ocasions, però mai no ha rebut resposta ni de l’Ajuntament ni de la propietat.

En aquest sentit, en tractar-se d’una propietat privada, el grup de l’oposició vol que el Consistori faci pressió a la propietat perquè mantingui les instal·lacions de manera adequada. Els comuns creuen que cal arribar al final i, si la propietat no respon, no s’ha de descartar la possibilitat d’expropiar l’edifici.

L'edifici vist des de l'altra banda
L’edifici vist des de l’altra banda

Per posar el tema sobre la taula, Lloret en Comú presenta una moció al ple de dilluns vinent, 25 de gener, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda. La sessió, com s’està fent els últims mesos, serà virtual i es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la ràdio i del Facebook Live. La baixa qualitat del so impedeix poder retransmetre’l pel canal convencional de l’FM.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.