22.4 C
Lloret de Mar

Lloret en Comú recull firmes per canviar el criteri de les beques menjador

Aquest dissabte muntarà una parada en l’entrada de l’escola Pere Torrent, mentre que diumenge s’ubicaran al parc infantil del Rieral.

Alumnes del servei de menjador.
Alumnes del servei de menjador.

Darreres Notícies

Lloret en Comú inicia aquest cap de setmana una recollida de signatures per demanar un canvi de criteri en la concessió de les beques menjador. Per tal que no en quedin fora tantes famílies. En aquest sentit, Miguel Gracia, regidor portaveu del grup municipal de Lloret en Comú, assenyala que enguany s’han donat 100 beques menjador i l’any passat 282.

Aquest dissabte Lloret en Comú muntarà una parada en l’entrada de l’escola Pere Torrent, mentre que diumenge s’ubicaran al parc infantil del Rieral per recollir firmes.

Lloret en Comu regidors ple juliol 2020
Els dos regidors de Lloret en Comu en un ple (NRLL)

La finalitat és que el govern local canviï els criteris per atorgar a les famílies que ho necessiten la beca menjador.

Segons el grup municipal a l’oposició, s’ha rebaixat el criteri econòmic que estava establert des de l’any 2013, en què el consistori va posar en marxa les beques menjador. Des dels ‘comuns’, expliquen que fins a aquest curs l’únic requisit per obtenir les beques era que els ingressos familiars no superessin tres vegades el salari mínim interprofessional i que ara s’han modificat les condicions “perjudicant” diverses famílies.

Per aquest motiu, Lloret En Comú demana a l’equip de govern que, en les pròximes convocatòries de beques d’aquest tipus, s’apliqui el barem econòmic anterior. A més, també demana el mateix criteri per a la tarifació social de les escoles bressol municipals.

spot_img

El + Vist