12.6 C
Lloret de Mar
Convenció de Turespaña, a Sevilla, aquest passat dilluns.

Lloret, en la Convenció de Turespaña centrada en el viatger sostenible

Lloret Turisme va tancar 17 reunions amb les oficines de Londres, París, Berlín, Brussel·les o Roma, entre d'altres.

Convenció de Turespaña, a Sevilla, aquest passat dilluns.

Darreres Notícies

Lloret de Mar participa en la primera Convenció de Turespaña -organisme encarregat de la promoció turística d’Espanya a l’exterior-, celebrat aquesta setmana a Sevilla. La trobada estava dirigida als gestors de les destinacions turístiques espanyoles, amb l’objectiu d’intercanviar bones pràctiques de gestió i màrqueting turístic i propiciar una major coordinació en el desplegament de l’estratègia de Turespaña. Aquesta es basa en la recuperació de la demanda internacional de qualitat.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret -present en la convenció-, resumeix que ha estat una estada profitosa, amb “intercanvi d’experiències amb altres destins, de l’AMT, així com fent contactes amb les oficines de turisme i representants del govern que atorgaran els fons Next Generation”.

Les jornades, amb el lema “El futuro es hoy: Destinos espanyoles llamando al viajero sostenible”, s’han dividit en diferents blocs.

D’una banda, s’han fet diverses presentacions per part dels organitzadors i també s’han fet ponències i taules rodones. A més, s’ha tractat la digitalització i la sostenibilitat, així com les noves tendències de diferents empreses com, per exemple, Netflix.

L’última jornada es va celebrar aquest dimecres. Es va reservar per tal que els gestors de les destinacions turístiques assistents es poguessin reunir amb els consellers de les Oficines de Turespaña a l’Exterior. En el cas de Lloret Turisme, es van tancar 17 reunions amb les oficines de Londres, París, Berlín, Brussel·les o Roma, entre d’altres.

spot_img

El + Vist