16.8 C
Lloret de Mar

Lloret, en la trobada anual d’oficines de turisme d’Europa

Ha tingut lloc dies enrere a Girona, organitzada per European Cities Marketing, amb una 50a de professionals.

Trobada d'oficines de turisme d'arreu d'Europa, feta dies enrere a la ciutat de Girona.
Trobada d'oficines de turisme d'arreu d'Europa, feta dies enrere a la ciutat de Girona.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha participat en la TIC Expert Meeting, la trobada anual de professionals d’oficines de turisme. La cita es va dur a terme al Palau de Congressos de Girona, organitzada per l’associació European Cities Marketing, amb la participació d’una cinquantena de professionals d’arreu d’Europa.

A banda de diverses ponències, el programa tenia com a activitat principal un seguit de sessions de treball per debatre sobre el futur de les oficines de turisme. A través de sessions en grup, es van estudiar possibles escenaris de futur i es van treballar estratègies per donar resposta a les noves situacions que puguin sorgir.

Les representants de Lloret Turisme, a la trobada d'oficines d'Europa a Girona.
Les representants de Lloret Turisme, a la trobada d’oficines d’Europa a Girona.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, destaca que el context actual demana trobar noves fórmules per satisfer les necessitats dels visitants, que han canviat la seva manera d’actuar i que tenen al seu abast un munt d’eines digitals.

“Vam poder debatre el repte de les oficines de turisme del futur, hem de trobar la fórmula per continuar aportant valor al visitant postpandèmic”

Eli Keegan

La trobada incloïa també un programa social amb una visita a l’oficina de turisme de Girona, una visita guiada al barri vell de la ciutat i diferents àpats en comú per afavorir l’intercanvi d’experiències i coneixements entre els participants.

L’esdeveniment estava organitzat per European Cities Marketing, que treballa per la millora de la competitivitat de les principals ciutats d’Europa, proporcionant una plataforma pels professionals del sector MICE (congressos i esdeveniments), turisme vacacional i màrqueting.

L'oficina del Museu del Mar, engalanada amb motiu del Dia Mundial del Turisme.
L’oficina del Museu del Mar, engalanada amb motiu del Dia Mundial del Turisme.

Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, en forma part des del 2015. Des de llavors, ha participat en diferents trobades per aprendre i compartir experiències amb professionals de ciutats de tot Europa.

spot_img

El + Vist