17.8 C
Lloret de Mar

“Lloret és el millor gimnàs a l’aire lliure” per practicar marxa nòrdica

El terme compta amb camins de ronda, platges, passeig marítim i boscos. Un entorn perfecte per aquesta activitat esportiva que consisteix en caminar amb l’ajuda d’uns bastons.

Usuaris de Nordic Walking, fent un dels camins de ronda de Lloret de Mar.
Usuaris de Nordic Walking, fent un dels camins de ronda de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Lloret de Mar té camins de ronda, platges, passeig marítim i boscos. Un entorn perfecte per practicar Nordic Walking, una activitat esportiva que consisteix en caminar amb l’ajuda d’uns bastons.

servicios profesionales jimenez

Un esport de baix impacte, apte per a tothom, que té grans beneficis físics i psicològics –ja que se sol fer en grup-. I que a més, arran de la pandèmia, està en auge.

Usuaris de Nordic Walking fent un recorregut per boscos de la vila.
Usuaris de Nordic Walking fent un recorregut per boscos de la vila.

Tot plegat ho ha destacat un article de la revista National Geographic, que recomana visitar Lloret de Mar a través de l’activitat de marxa nòrdica i aprofitant les sortides que s’organitzen des del consistori i l’empresa Nordic Walking Es Trajo.

La seva responsable és Lourdes Duran, qui qualifica “d’alegria molt gran que una revista de prestigi recomani la nostra activitat i l’entorn de Lloret, és el millor gimnàs a l’aire lliure”.

La Lourdes Duran explica que els usuaris tenen a partir de 40 anys, tot i que es pot practicar des del 9 o 10 anys per la mida dels bastons. Les sortides que fan, amb Lloret Turisme, abarquen tot el terme: des dels camins de ronda nord i sud, com els entorns boscosos de Sant Pere del Bosc, els Tres Turons o l’Angel.

Aquest article, que també destaca l’oferta de l’Hotel Santa Marta de Lloret, es pot trobar en l’apartat de viatges del portal digital de National Geographic, es titula “Seis formas disfrutonas de reconectar con la Costa Brava”. A través d’aquestes propostes de marxa nòrdica es poden descobrir espais emblemàtics de la destinació al mateix temps que es fa activitat física.

spot_img

El + Vist