23.6 C
Lloret de Mar
Malalt de Covid (El Periódico)

Lloret és un dels municipis de més 20.000 habitants amb un risc de rebrot més elevat

A més, el municipi també té un dels percentatges de vacunació més baixos, per sota del 60%.

Malalt de Covid (El Periódico)

Darreres Notícies

Lloret de Mar és un dels municipis catalans de més de 20.000 habitants on el risc de rebrot és més elevat, al costat de Salt i Palafrugell. A Lloret, el risc se situa en els 276 punts, mentre que a Blanes, per exemple, és de 53. Són dades que publiquen el Diari de Girona i El Punt Avui.

Unes dades que matisen que, en el conjunt de Catalunya, el risc de rebrot se situa en 111 punts, prop del llindar de 100 que indica el risc alt i en registres iguals als que hi havia abans de Sant Joan.

Un dels motius pels quals a Lloret el risc de rebrot està molt per sobre de la mitjana és que el percentatge de vacunats encara és molt baix, per sota del 60%. De fet, la Selva marítima és l’àrea de gestió assistencial de la regió de Girona amb el percentatge més baix de vacunats amb la pauta completa. Però, paral·lelament, Blanes és la ciutat de més de 20.000 habitants amb més percentatge d’immunitzats, un 70%.

El que preocupa especialment a les autoritats sanitàries és que en el conjunt de Catalunya, entre la població de 12 a 24 anys, les persones vacunades amb la pauta completa no arriba al 50%. Per això la Comissió de Seguiment està analitzant la situació per plantejar accions que incentivin les persones encara no vacunades a administrar-se les dosis de la vacuna.  

spot_img

El + Vist