8 C
Lloret de Mar

Lloret és una de les seus de la Setmana Catalana de l’Esport

A la vila es practicaran diferents esports: lluita i futbol sala per a sords, al Pavelló Pompeu Fabra; atletisme i tir amb arc, a les Pistes d’Atletisme; escacs per a sords, petanca billar, a l’Hotel Evenia; i pàdel per a sords al Padel Indoor Lloret.

Proves d'atletisme, a les pistes lloretenques.
Proves d'atletisme, a les pistes lloretenques.

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà, a partir de demà, una de les seus de la Setmana Catalana de l’Esport. Se celebrarà del 13 al 23 d’octubre, amb l’objectiu de donar visibilitat als esportistes i les instal·lacions del territori.

L’esdeveniment comptarà amb 2.000 esportistes, més de 22 països participants, 30 modalitats esportives i 20 seus a la demarcació de Girona. Amb aquestes xifres, es calcula que les diferents activitats reuniran més de 50.000 espectadors.

cartell de la 1a edicio de la Setmana Catalana de lEsport
Cartell de la 1a edicio de la Setmana Catalana de lEsport

A Lloret de Mar, es practicaran diferents esports: lluita i futbol sala, al Pavelló Pompeu Fabra; atletisme i tir amb arc, a les Pistes d’Atletisme; escacs, petanca billar, a l’Hotel Evenia; i pàdel per a sords al Padel Indoor Lloret.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, assenyala que l’esdeveniment servirà per “donar valor a les instal·lacions de Lloret d’una manera internacional i veurem el nivell dels esportistes que tenim a la demarcació de Girona”.

La Setmana Catalana de l’Esport es va celebrar per primera vegada l’any 1935, però no va tenir continuïtat a causa de la Guerra Civil espanyola. Ara, 87 anys després, es recuperar amb l’objectiu que sigui un esdeveniment esportiu històric com va ser el primer, en què hi van participar un miler d’esportistes de dotze països diferents, que van disputar una vintena d’esports.

La inauguració de la segona Setmana Catalana de l’Esport es farà aquest dijous, a Olot, amb la disputa de la GoldenCat, el torneig internacional d’hoquei patins. L’acte de cloenda es farà a l’Auditori Sala Cambra de Girona.

Consulta els horaris i programa aquí.

spot_img

El + Vist