10.1 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar és present a la World Travel Market, una de les principals fires de turisme del món

La situació política que viu Catalunya, segons la gerent de Lloret Turisme, es comenta molt a la fira, però de moment no està afectant gens en els negocis.

World Travel Market
World Travel Market

Darreres Notícies

L’alcalde Jaume Dulsat i altres representants lloretencs són aquests dies a Londres, per participar a la World Travel Market, una de les fires de referència per al sector del turisme. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que es considera la primera de la temporada perquè permet copsar tendències per al 2018. Un any que cal enfocar amb certa prudència: “És un any que té Mundial, un any on el mercat espanyol s’ha de veure com respondrà, el britànic amb nous vols de Thomas Cook té bones previsions, però tothom s’ho mira amb certa prudència”.

La situació política que viu Catalunya, segons la gerent de Lloret Turisme, es comenta molt a la fira, però de moment no està afectant gens en els negocis.

Lloret no es perd mai la World Travel Market, on es pot entrevistar amb operadors i agències de viatges. Allà s’hi promociona el turisme de sol i platja, a més de l’oferta esportiva especialitzada, que és el que sol interessar més al mercat britànic.

A més, aquest matí s’ha fet una reunió de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja; una aliança que permet intercanviar experiències amb altres destinacions que, com Lloret, són petites pel gran nombre de turistes que acullen cada temporada. En total, l’aliança està formada pels vuit destins de platja amb més pernoctacions d’arreu de l’Estat espanyol. A banda de Lloret, hi ha Torremolinos, Salou, Benidorm, Calvià,  Arona, Adeje i San Bartolomé de Tirajana.

El turisme britànic representa prop del 8% dels visitants que van venir l’any passat de vacances a Lloret. En números absoluts, van ser una mica més de 93.000 turistes.

spot_img

El + Vist