16.1 C
Blanes
Gou, Dulsat i Canaleta presenten la jornada 'Repensa Lloret'.

Lloret organitza una jornada oberta als veïns per ‘repensar el model de ciutat’

La sessió, que es farà el 4 de novembre, comptarà amb experts sobre turisme, comerç, xarxes socials, innovació hotelera, urbanisme o processos participatius.

Gou, Dulsat i Canaleta presenten la jornada 'Repensa Lloret'.

Darreres Notícies

Lloret de Mar organitzarà el proper 4 de novembre una jornada oberta a tothom per repensar el model de ciutat que ha de tenir la destinació. La sessió -que és gratuïta– s’adreça a veïns, entitats i gremis empresarials de la vila.

A banda d’aquesta participació, la jornada -anomenada ‘Repensa Lloret’- comptarà amb un seguit d’experts, com Toni Puig, José Antonio Donaire, Fernando Gallardo, Genís Roca o Jaume Angerri. El regidor de Turisme, Joan Gou, assenyala que oferiran ponències especialitzades en el concepte de marca, sobre turisme, comerç, xarxes socials, innovació hotelera, urbanisme o processos participatius.

circo de las estrellas

Jaume Dulsat subratlla que l’objectiu és crear un “espai de reflexió i diàleg”. L’alcalde convida a tothom i fa una “crida a la participació” en la jornada ‘Repensa Lloret’.

La jornada l’ha dissenyat el consultor en comunicació Pau Canaleta. Destaca el paper que han de tenir les aportacions dels lloretencs, que “també poden aportar el seu gra de sorra i contribuir al debat”– en una jornada pensada en l’àmbit local. Aquest tipus de jornades solen estar adreçades només a experts. En aquest cas, la “innovació” consisteix en incloure la participació ciutadana. 

La sessió de treball arriba el proper 4 de novembre amb seu a l’hotel Olympic. L’organitzen l’Ajuntament i Lloret Turisme. Les inscripcions, que ja són obertes, s’han de formalitzar al web: www.repensa.lloretdemar.org.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist