13.8 C
Lloret de Mar

Lloret participa a una trobada per debatre la transformació de les entitats de promoció turística

Aquesta és la temàtica que ha centrat una trobada feta dies enrere a Islàndia, a Reykjavík, a la qual Lloret hi ha assistit com a membre de la xarxa European Cities Marketing.

Trobada d'Islàndia
Trobada d'Islàndia

Darreres Notícies

Debatre la transformació de les entitats de promoció turística. Aquesta és la temàtica que ha centrat una trobada feta dies enrere a Islàndia, a Reykjavík, a la qual Lloret hi ha assistit com a membre de la xarxa European Cities Marketing.

servicios profesionales jimenez

Aquesta trobada, que és anual, ha comptat amb experts en noves tecnologies sobre la utilització de chatbots, realitat augmentada i noves estratègies multicanal. Aquestes novetats s’han combinat amb les experiències i casos d’èxit realitzats a ciutats com Amsterdam, Copenhaguen, Londres, Madrid o París. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, en fa una valoració positiva.

A més d’aquestes conferències, s’han fet trobades amb professionals sobre àmbits específics com: investigació i estadístiques, centres d’informació turística, màrqueting digital o turisme de reunions, entre d’altres.

Pel que fa a altres assistents del territori, a més de Lloret de Mar hi ha participat de la trobada les ciutats de Girona, Barcelona i Benidorm, que és a més membre de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja.

De cara a l’estiu, també dins de la xarxa European Cities Marketing, Lloret serà present a la trobada que es farà a Tessalònica, sobre turisme de reunions.

Lloret de Mar forma part de la xarxa European Cities Marketing des de l’any 2015. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu la millora de la competitivitat i l’acompliment de les principals ciutats d’Europa.

La xarxa els proporciona una plataforma per als professionals del sector de reunions i esdeveniments, turisme de vacances i màrqueting. Així, les ciutats com Lloret poden intercanviar coneixements, millors pràctiques i ampliar la xarxa de contactes per construir nous negocis. En altres paraules, l’entitat promociona i connecta els interessos dels membres de més de 100 de les principals ciutats a 36 països.

spot_img

El + Vist