22.6 C
Lloret de Mar

Lloret participarà al primer Congrés Internacional de Turisme Familiar

Se celebra aquest dijous i divendres a PortAventura, amb 500 professionals del sector.

Cartell del congrés
Cartell del congrés

Darreres Notícies

Lloret de Mar participarà al primer Congrés Internacional de Turisme Familiar, que reunirà 500 professionals a PortAventura entre demà i divendres. El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, argumenta que és important per a la destinació ser present a la cita. Recordem que Lloret va obtenir el reconeixement com a destí familiar l’any 2010.

La trobada, que comptarà amb una cinquantena de ponents i experts, l’organitzen l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de Tarragona. Hi haurà representants de destinacions turístiques com París, Califòrnia i Croàcia, i d’empreses com PortAventura, Legoland, Museu Thyssen, TripAdvisor, o Kinderhotels, entre d’altres.

El programa s’estructura en diferents blocs temàtics, com el turisme familiar al món, com es gestiona un destí de caire familiar o els nous canals d’informació en el sector. Maurici Carbó moderarà un dels tallers, centrat en el turisme familiar i esportiu.

Actualment a Catalunya hi ha 22 destinacions de Turisme Familiar i més de 700 empreses certificades. Plegades configuren una oferta adaptada a les necessitats i exigències de les famílies durant les seves vacances.

spot_img

El + Vist