34.4 C
Lloret de Mar
L'estand de Lloret de Mar, a la Fira Btravel, de Barcelona, avui divendres.

Lloret, present a la fira B-Travel de Barcelona, adreçada a públic català

Lloret es promociona al certamen com a "destinació al costat de casa, segura i competitiva".

L'estand de Lloret de Mar, a la Fira Btravel, de Barcelona, avui divendres.

Darreres Notícies

Lloret de Mar està present des d’avui i fins diumenge a la fira B-Travel de Barcelona, el certamen de turisme de proximitat per excel·lència a la capital catalana. Es tracta d’una fira oberta al públic final, en què la voluntat de la destinació és promocionar tota l’oferta de Lloret de Mar.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que s’adrecen directament a turistes catalans per tal que vinguin a passar les vacances o uns dies d’esbarjo a una “destinació situada al costat de casa, segura, competitiva, i amb tot tipus d’activitats, des de culturals a la natura amb aire lliure”.

La fira B-Travel en altres edicions.

La fira BTravel s’adreça a públic català i Lloret de Mar estarà dins l’estand de Catalunya amb un espai propi.

Aquest certamen té la mateixa línia que les campanyes promocionals que ha engegat la destinació aquest mes de juny. Una és “Lloret Family Spoilers” i té com a objectiu captar turisme familiar de proximitat. La campanya s’està difonent als canals digitals i en algunes estacions de rodalies de RENFE. A més, compta amb el suport de dues mares influencers.

Però aquesta no és l’única campanya promocional de Lloret de Mar per aquesta temporada. La destinació ha tornat a impulsar, com l’any passat, la campanya “Ganes de veure’t”.

Imatges de les dues campanyes de promoció (Lloret Turisme)
Imatges de les dues campanyes de promoció (Lloret Turisme)

Amb la cançó “Be a lloretenc”, l’espot s’emet a través de TV3, a les principals emissores del país, com són Catalunya Ràdio, RAC 1 o la cadena SER, i també als webs dels principals diaris, com l’ARA, El Periódico o La Vanguardia. A més, la campanya també té presència a la via pública en llocs concorreguts com són el Tram de Barcelona, l’estació d’Atocha de Madrid o els Ferrocarrils de la Generalitat. 

Totes dues campanyes aposten per atraure turisme de proximitat (català, espanyol i del sud de França) perquè aquesta temporada encara tindrà un pes molt important, tot i que la situació de pandèmia evoluciona de manera favorable.

spot_img

El + Vist