13.6 C
Lloret de Mar

Dues campanyes destinades a captar turisme de proximitat per aquest estiu

'Lloret Family Spoilers' mostra a les famílies com de bé estaran a la destinació, mentre que 'Ganes de veure't' recupera la idea de l'any passat, que mostrava les ganes de tornar a veure els visitants a la vila.

Imatges de les dues campanyes de promoció (Lloret Turisme)
Imatges de les dues campanyes de promoció (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret Family Spoilers. Amb aquest lema, Lloret Turisme ha llançat una campanya promocional de la destinació adreçada a captar turisme familiar de proximitat.

L’alcalde, Jaume Dulsat, remarca que és una campanya molt fresca i atractiva que revela com se sentiran els pares i mares quan visitin Lloret de Mar amb les criatures.

“La campanya s’adreça als pares que tenim criatures i que volem que s’ho passin bé, però també poder descansar una mica nosaltres”

Jaume Dulsat

En aquest sentit, la campanya et revela, per exemple, “com, mentre els teus fills es banyen en un hotel amb Aqua Splash, tu podràs estar descansant a la gandula, o com de cansats estaran quan arribin després d’un dia d’activitats”.

La campanya s’està difonent als canals digitals i en algunes estacions de rodalies de RENFE. A més, compta amb el suport de dues mares influencers.

Però aquesta no és l’única campanya promocional de Lloret de Mar per aquesta temporada. La destinació ha tornat a impulsar, com l’any passat, la campanya Ganes de veure’t.

“L’objectiu era posar en relleu les ganes de recuperació i tornar a tenir els nostres visitants i com que la situació és la mateixa, la tornem a fer” 

Jaume Dulsat

Amb la cançó Be a lloretenc, l’espot s’emet a través de TV3, a les principals emissores del país, com són Catalunya Ràdio, RAC 1 o la cadena SER, i també als webs dels principals diaris, com l’ARA, El Periódico o La Vanguardia.

A més, la campanya també té presència a la via pública en llocs concorreguts com són el Tram de Barcelona, l’estació d’Atocha de Madrid o els Ferrocarrils de la Generalitat. 

Totes dues campanyes aposten per atraure turisme de proximitat (català, espanyol i del sud de França) perquè aquesta temporada encara tindrà un pes molt important, tot i que la situació de pandèmia evoluciona de manera favorable.

La destinació està preparada per rebre turisme amb totes les mesures anticovid necessàries i es presenta com un destí completament segur

spot_img

El + Vist