14.3 C
Blanes
Acció promocional a Brussel·les

Lloret es promociona en el mercat belga, el 5è més important per a la destinació

Ha estat en una acció organitzada pel Patronat de Turisme de Girona dimarts a Brussel•les.

Acció promocional a Brussel·les

Darreres Notícies

Lloret s’ha promocionat entre el mercat belga. Ha estat en una acció organitzada pel Patronat de Turisme de Girona dimarts a Brussel•les.

A banda de Lloret, també hi havia altres municipis gironins i empreses privades, com l’hotel de Sant Pere del Bosc. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que el funcionament consistia en fer reunions amb professionals concrets. Lloret es va entrevistar amb una vintena de professionals, des d’agents de viatges fins a periodistes especialitzats.

El belga és el cinquè mercat emissor més important per a Lloret, amb més de 48.000 visitants a l’any; una xifra que representa un 4’3% del total de visitants de la destinació. Segons Keegan, és un mercat molt fidel.

La gerent de Lloret Turisme ha afegit que els mercats europeus tradicionals segueixen sent uns dels prioritaris per a Lloret aquest 2016. De fet, la setmana vinent els representants de la destinació seran a la ITB de Berlín, una de les principals fires turístiques del món. Tindrà lloc del 9 al 13 de març a la capital alemanya.

Premis E-TECH

D’altra banda, recordem que la campanya Lloret com a mi m’agrada estava nominada en els premis E-TECH, però finalment no va guanyar. Tot i així, Elizabeth Keegan assegura que és un orgull haver rebut la nominació. Els premis E-TECH, impulsats pel Diari de Girona i l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona, volen reconèixer les empreses, institucions, entitats i persones de la província que amb els seus treballs contribueixen a la difusió i el desenvolupament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist