14.6 C
Lloret de Mar

Lloret recapta més de 23.000 euros contra l’AME a la jornada de dissabte

Molts veïns van omplir, dissabte, al llarg de tot el dia, la plaça Pere Torrent. El motiu és que s’hi van fer tot tipus d’activitats per donar suport a la família de l’Aran Molina Gómez, el nadó de Lloret afectat d‘atròfia muscual espinal. S’hi va fer de tot: jocs inflables, exhibicions de ball, venda de […]

Llançament de globus contra l'AME
Llançament de globus contra l'AME

Darreres Notícies

Molts veïns van omplir, dissabte, al llarg de tot el dia, la plaça Pere Torrent. El motiu és que s’hi van fer tot tipus d’activitats per donar suport a la família de l’Aran Molina Gómez, el nadó de Lloret afectat d‘atròfia muscual espinal. S’hi va fer de tot: jocs inflables, exhibicions de ball, venda de samarretes, ninos i galetes, entre d’altres. I amb totes aquestes activitats es van recollir diners per a investigar la malaltia degenerativa, que és molt poc comuna. A més, no té cura ni tractament. L’Aran té set mesos i els metges li han donat una esperança de vida d’entre un i dos anys.

A la festa de dissabte, gràcies a la col·laboració massiva de particulars i entitats, es van recaptar 23.465 euros; a més, els organitzadors van posar a disposició un compte bancari perquè tothom qui vulgui faci un donatiu.

Qui també va participar en la jornada per a l’Aran van ser els voluntaris de protecció civil, tal com ha explicat el cap del departament, Felip Carbonell. No només lloretencs van assistir a la jornada de dissabte. També van venir de poblacions dels voltants, com Blanes. Tothom volia aportar el seu gra de sorra. El pare de l’Aran, Pipo Molina, assegura que tot aquest suport ajuda.

La jornada de dissabte és el primer acte dedicat a recollir fons per a l’atròfia muscular espinal, però se’n faran més, a Lloret.

spot_img

El + Vist