10.1 C
Lloret de Mar

Lloret rep el Segell Infoparticipa per la gestió de la pàgina web municipal

Dels prop de 1.000 ajuntaments d’arreu de Catalunya, només 61 han rebut aquest distintiu.

Pàgina web de l'Ajuntament
Pàgina web de l'Ajuntament

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha obtingut el Segell Infoparticipa, el màxim guardó a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Dels prop de 1.000 ajuntaments d’arreu de Catalunya, només 61 han rebut aquest distintiu.

Pel que fa a les comarques gironines, només quatre el tenen: Cassà de la Selva i Llagostera que repeteixen, Lloret, que l’ha rebut per primera vegada, i Girona, que ha rebut una menció.

El guardó Infoparticipa l’atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a partir de les avaluacions que realitza sobre els portals web municipals que publiquen informació, gestionen recursos col•lectius i posen a l’abast del ciutadà diverses formes de participació. El regidor de Participació Ciutadana de Lloret, Josep Lluís Llirinós, ha explicat que sobretot es té en compte que la pàgina web estigui actualitzada. Llirinós ha destacat la professionalitat dels membres del jurat.

El regidor ha apuntat que la seva voluntat és seguir treballant en la mateixa línia i, de cara a l’any que ve, espera tornar a obtenir el segell.

spot_img

El + Vist