27.2 C
Lloret de Mar
Europe Senior Tourism

Lloret s’adhereix per segon any a l’Europe Senior Tourism

Lloret s’ha adherit un any més al programa de turisme per a majors de 55 anys, anomenat Europe Senior Tourism. La intenció de la campanya és promoure certes destinacions turístiques de l’Estat en temporada baixa. El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, ha explicat que el funcionament és similar al de la Imserso, però amb persones […]

Europe Senior Tourism

Darreres Notícies

Lloret s’ha adherit un any més al programa de turisme per a majors de 55 anys, anomenat Europe Senior Tourism. La intenció de la campanya és promoure certes destinacions turístiques de l’Estat en temporada baixa. El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, ha explicat que el funcionament és similar al de la Imserso, però amb persones a partir dels 55 anys i amb mercats de l’àmbit europeu.

De fet, aquest any s’ha ampliat l’espai de comercialització i la iniciativa s’oferirà a disset països diferents. El regidor espera que d’aquesta manera s’incrementin el nombre de visitants a Lloret provinents d’aquest programa respecte a l’any passat.

L’Europe Senior Tourism es va posar en funcionament l’any passat i Lloret va ser l’única destinació catalana que s’hi va adherir, mentre que aquest any s’hi han sumat Calella i Santa Susanna. El programa ofereix fins a trenta destinacions distribuïdes per tot l’Estat espanyol.

Jordi Orobitg assegura que aquest perfil de visitants, a banda d’incrementar l’ocupació als hotels, també és beneficiós per a altres sectors.

D’altra banda, el cap de setmana passat, Lloret va ser una de les seus d’una trobada de set federacions d’empreses d’àmbit estatal que van viatjar a Catalunya per conèixer les diferents destinacions congressuals, com Barcelona, Girona o Lloret mateix. Orobitg assegura que l’esdeveniment va ser un èxit i destaca que els visitants van poder comprovar in situ com s’organitzen congressos a la vila, ja que van coincidir amb una trobada privada destacada.

La trobada estava organitzada pel Catalunya Convention Bureau.

spot_img

El + Vist