14.8 C
Lloret de Mar

Lloret se suma a una campanya de l’Agència Catalana de Turisme per captar turisme familiar

Els dies 21 i 22 d'abril, hi haurà diferents activitats a la destinació, com un joc de pistes al Turó Rodó, un concert amb xocolatada, tallers sobre Sant Jordi o una tirolina i un rocòdrom al passeig Verdaguer.

Presentació de la campanya
Presentació de la campanya

Darreres Notícies

El Dimoni Sense Banya és una llegenda lloretenca que servirà de fil conductor per a un cap de setmana dedicat al públic familiar, que arriba els dies previs a Sant Jordi. A Lloret hi haurà un seguit de propostes per als més petits, com un joc de pistes al Turó Rodó, un concert amb xocolatada, tallers sobre Sant Jordi, a més d’una tirolina i un rocòdrom al passeig Verdaguer.

Aquestes són les propostes -la majoria, gratuïtes- que trobaran les famílies els dies 21 i 22 d’abril al municipi. Amb aquestes activitats, organitzades per Lloret Turisme, i les que fa el Gnomo Park per aquestes dates, la destinació se suma a l’acció Catalunya Hola Família!

Es tracta d’una iniciativa que impulsa l’Agència Catalana de Turisme adreçada al turisme familiar, com a públic estratègic dins la promoció turística de Catalunya. L’any passat, un de cada cinc turistes estrangers que van visitar Catalunya ho van fer en família. Una tipologia de públic que va generar prop de 4.000 milions d’euros.

Al turisme familiar, tant nacional com internacional, es dedica aquesta acció. Per primer cop i de manera conjunta, s’hi han sumat 24 destinacions de turisme familiar certificades, com Lloret, que participen d’aquest cap de setmana amb més de 150 activitats. Hi estan implicades 223 empreses d’arreu de Catalunya.

L’acció compta amb tot tipus de propostes i, a més, els menuts hauran de “capturar” amb el mòbil els personatges de llegenda que hi ha a les diferents destinacions implicades i fer-ne una col·lecció. D’aquesta manera, es vol estimular la seva imaginació i donar a conèixer les llegendes pròpies de cada indret.

Tot plegat s’ha presentat en roda de premsa aquest dilluns a Girona. Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme, ha subratllat que les famílies quan fan una estada turística busquen, sobretot, “seguretat i animació”.

L’acció Catalunya Hola Família! compta amb nou destins gironins implicats. Ramon Ramos, director general del patronat, destaca que volen “consolidar” el turisme familiar al territori.

El cap de setmana familiar arriba el 21 i 22 d’abril per als destins de costa i del 18 al 20 de maig per a la muntanya. A Lloret serà els dies previs a Sant Jordi. Podeu trobar tota la informació al web de Lloret Turisme.

spot_img

El + Vist