13.8 C
Lloret de Mar

Lloret se suma al Cap de Setmana Ibèric amb portes obertes i visites guiades

A més, aquest dissabte s'inaugura la nova visita 'Tardor modernista'.

Promoció de la visita 'Tardor modernista'
Promoció de la visita 'Tardor modernista'

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma al cap de setmana ibèric, amb portes obertes als jaciments del Turó Rodó i de Puig de Castellet. L’oferta compta, a més, amb la visita teatralitzada “Els romans ja són aquí”, que descobreix amb humor qui eren els ibers, com vivien, com es vestien, i què menjaven i bevien.

servicios profesionales jimenez

Aquesta visita s’ofereix aquest dissabte, a les 17h, i es repeteix diumenge a les 11.00 h. Les places són limitades i requereix reserva prèvia al Museu del Mar. Es pot trucar al telèfon 972 36 44 54 o bé contactar amb patrimoni.cultural.cat.

El Cap de Setmana Ibèric ha arribat a la 18a edició. La cap de la unitat de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, assenyala que “a Can Saragossa també tenim una sala d’exposicions vinculada al món iber també farem portes obertes”.

A més, aquest dissabte s’ofereix a Can Saragossa una visita nova, anomenada “Tardor modernista”. Compta amb música, veu i dansa en directe així com una guia que acompanyarà en el recorregut de les sales amb obres del modernisme, postmodernisme i impressionisme de pintors com Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Joaquin Sorolla.

Anna Fuentes destaca que és “una visita molt especial i diferent que comença amb una ballarina i després una guia explica els autors i l’obra pictòrica”.

La visita “Tardor Modernista” es duu a terme cada dissabte del mes d’agost, a les 18:30h, a Can Saragossa.

spot_img

El + Vist