22.1 C
Blanes
El diari de l'Iris

Lloret serà un dels municipis on es debatrà la reforma horària que vol impulsar el Govern

El 24 d'octubre es farà una xerrada informativa i el 3 de novembre, la sessió de debat.

El diari de l'Iris

Darreres Notícies

Lloret de Mar és un dels municipis on la Generalitat organitzarà una xerrada-debat entorn a la proposta de reforma horària que vol impulsar l’any que ve. En total hi ha dotze municipis on s’informarà de la iniciativa i es recolliran les aportacions dels veïns.

El calendari inclou per a cada població una conferència a càrrec d’un membre de l’associació Iniciativa per a la Reforma Horària i, uns dies més tard, la sessió de debat. A Lloret, la ponència es farà dilluns 24 d’octubre, a les sis de la tarda, al centre cívic del Rieral. I dijous 3 de novembre, el debat, de dos quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre, també al centre cívic del Rieral.

circo de las estrellas

El Pacte Nacional per a la Reforma Horària és un acord que pretén replantejar l’organització horària en tots els àmbits de la societat i de l’economia de Catalunya per racionalitzar progressivament els horaris quotidians.

En el marc de les actuacions que fa el Govern per a impulsar aquesta reforma horària, aquesta setmana ha començat un procés participatiu estructurat en dotze conferències o sessions informatives i dotze tallers participatius arreu del territori, per debatre els reptes i oportunitats de la reforma horària. Els tallers de debat estan oberts a tota la població i, especialment, a agents escollits per la seva relació amb els àmbits que s’han establert com a eixos del debat, que són ocupació i empresa; administració; educació, comerç i consum; cultura i oci; i mobilitat. A més, també es poden fer aportacions a través del portal participa.gencat.cat.

Els interessats en apuntar-se a la sessió que es farà a Lloret, poden fer-ho a la pàgina web que ha habilitat la Generalitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist