21.3 C
Lloret de Mar

Lloret serà la seu del Congrés Mundial de Blocaires de Viatges del 2015

Lloret acollirà el 2015 el Congrés Mundial de Blocaires de Viatges. Ho llegim al Diari de Girona, que explica que més de 800 experts visitaran la Costa Brava tres anys després que Girona fos també seu d’aquest congrés. L’elecció de Lloret es va fer la nit de dissabte passat en el congrés d’aquest any, celebrat […]

Moment en què es va anunciar que Lloret serà la propera seu
Moment en què es va anunciar que Lloret serà la propera seu

Darreres Notícies

Lloret acollirà el 2015 el Congrés Mundial de Blocaires de Viatges. Ho llegim al Diari de Girona, que explica que més de 800 experts visitaran la Costa Brava tres anys després que Girona fos també seu d’aquest congrés.

L’elecció de Lloret es va fer la nit de dissabte passat en el congrés d’aquest any, celebrat a Atenes del 23 al 25 d’octubre. La qualitat de les infraestructures de la destinació i la seva oferta turística, així com la del conjunt de la Costa Brava, van ser decisives en l’elecció per part dels organitzadors, que havien fet la visita de prospecció arran de la candidatura presentada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’edició de Lloret tindrà lloc del 30 d’abril al 2 de maig del 2015, al Palau de Congressos de l’Olympic. Durant tres dies, els participants assistiran a conferències i compartiran coneixements i experiències. Segons el Diari de Girona, l’objectiu del congrés és mobilitzar els blocaires i ajudar-los en la seva promoció i feina, així com oferir suport a les empreses de relacions públiques i els professionals de la indústria per connectar amb els creadors de continguts i obtenir beneficis per a les seves marques i destinacions.

spot_img

El + Vist