22.4 C
Lloret de Mar
Rodatge de la nova sèrie de Netflix (Audiovisual 451)

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Rodatge de la nova sèrie de Netflix (Audiovisual 451)

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà un dels escenaris d’una nova sèrie de Netflix. Es titula “Bienvenidos a Edén”. Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

En total seran vuit capítols, que giraran entorn a un centenar de joves que reben una invitació per assistir a un festival de música a una illa paradisíaca. Una dotzena perden el vaixell de tornada i han de quedar-se a l’illa.

La direcció està a mans de Daniel Benmayor i Menna Fité i la productora és Brutal Media Producciones. El rodatge es farà en part a Lloret, Blanes i Malgrat de Mar, però també en localitzacions com Barcelona, Lanzarote o Sant Sebastià.

bienvenidos a eden indie hoy
Una escena de la nova sèrie (Indie Hoy).

Abans del rodatge, la productora ja ha començat a fer el càsting per seleccionar els extres. Es busquen tant homes com dones de més de 16 anys.

Segons publicava el Diari de Girona, les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a [email protected] indicant en l’assumpte ‘ISLA’. En aquest correu, cal aportar diverses dades.

Cal indicar el nom i cognoms, el telèfon de contacte i l’edat, però també les talles (tant l’alçada com la talla dels pantalons, la samarreta i el número de peu), el lloc de residència, si es disposa de vehicle propi, la disponibilitat temporal, i dues fotografies recents de la cara i del cos sencer, sense ulleres de sol ni gorres que tapin la cara.

Cal tenir en compte que els càstings, arran de les mesures contra la Covid-19, no es fan de manera presencial, sinó telemàticament.

spot_img

El + Vist