4.2 C
Lloret de Mar

Lloret signa un conveni amb la principal agència de viatges estatal de la Xina

L'objectiu de la destinació és atraure visitants d'un mercat emergent, que aquest any es preveu que arribi als 70 o 80 milions de turistes.

Signatura del conveni
Signatura del conveni

Darreres Notícies

Lloret vol atreure turisme i inversions xineses. Amb aquest objectiu, ahir al vespre l’Ajuntament va signar un conveni amb l’agència de viatges estatal més gran de la Xina, que inclourà el municipi i la Costa Brava en les rutes catalanes. Ho ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, que està molt satisfet de l’acord, que pretén portar turistes a la destinació, tant si és per visitar Lloret en si com si és aprofitant altres fites destacades, com el World Mobile Congres de Barcelona.

servicios profesionales jimenez

Orobitg ha remarcat que se segueix la mateixa línia que en el seu moment van seguir els empresaris per atreure turisme rus, quan encara era un mercat emergent. De moment, aquest diumenge ja s’ha fet un primer pas important amb la signatura de l’acord, en un sopar amb més de 700 persones, entre les quals hi havia una vintena d’empresaris xinesos, que passen uns dies a la vila per conèixer l’oferta i les característiques del municipi.

I també aquest diumenge, però al matí, s’ha celebrat l’Any Nou Xinès a Lloret, amb una cercavila d’animals mitològics d’aquest país asiàtic que s’ha barrejat amb tocs de la cultura catalana com els geganters. Per primera vegada l’esdeveniment s’ha fet fora de Barcelona i el regidor assegura que ha anat molt bé. Una jornada que ha comptat amb la presència de la televisió nacional xinesa, la principal del país que té una audiència de 1.300 milions de persones.

La captació del mercat xinès és una de les accions que es marquen al pla operatiu presentat la setmana passada i elaborat entre l’Ajuntament, la Generalitat i els empresaris locals. L’any passat 50 milions de xinesos van sortir del país per fer turisme i, segons la Unió d’Associacions Xineses de Catalunya i Espanya, està previst que enguany se superi aquesta xifra arribant als 70 o 80 milions de persones.

spot_img

El + Vist