11.4 C
Lloret de Mar
La vacunació es farà en un espai annex als mòduls de Fenals.

Lloret treballa per ubicar un punt de vacunació als mòduls de Fenals

Jaume Dulsat assegura que es posarà en marxa el més aviat possible, quan arribin les vacunes, i que des del consistori s’hi donarà la màxima prioritat.

La vacunació es farà en un espai annex als mòduls de Fenals.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ultimen els preparatius per disposar d’un espai annex als mòduls de Fenals com a punt fix de vacunació. Ara mateix, es vacuna des del CAP del Rieral.

L’alcalde Jaume Dulsat assegura que es posarà en marxa “quan arribin les vacunes” i que des del consistori s’hi donarà “la màxima prioritat”. Dulsat afegeix que “serà un espai fix de vacunació, que durarà uns quants mesos”.

Administrant una vacuna

El proper Dijous Sant es vacunaran més de 300 persones al CAP del Rieral. Seran majors de 79 anys, les quals han estat contactades prèviament. S’aniran vacunant al llarg de tot el dia, de forma ininterrompuda, de les 9 a les 16 hores.

CAP RIERAL
CAP del Rieral

L’alcalde, Jaume Dulsat, i la regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez, han dut les negociacions per buscar un punt fix de vacunació amb responsables del Departament de Salut. Després de valorar diferents opcions, tot indica que el lloc triat és un espai annex als mòduls de rehabilitació mèdica que donen servei al barri de Fenals des de l’any 2013.

Per a més info, consulta el web de la Corporació de Salut.

spot_img

El + Vist