4.8 C
Lloret de Mar
Camp de futbol, on canvien la gespa

Lloret Turisme edita la nova guia dedicada al turisme esportiu

Camp de futbol, on canvien la gespa

Darreres Notícies

Lloret Turisme ha editat la nova guia de turisme esportiu. Una publicació dirigida als professionals, que inclou un directori de tots els equipaments públics i privats, així com els diferents serveis que la destinació ofereix a aquest sector de turisme. És el que ha detallat la regidora d’Esports, Ester Olivé.

L’Ajuntament vol seguir apostant pel turisme sportiu, que l’any passat va portar a Lloret 34.000 visitants. Aquesta xifra es correspon a un total de 229 esdeveniments, principalment estades esportives, tornejos privats i competicions oficials. El perfil dels esportistes és variat, però sobretot provenen dels països escandinaus.

Les instal•lacions més sol•licitades són els camps de futbol, seguides del pavelló del Molí per practicar handbol i bàsquet; i de les pistes de petanca.

Per potenciar aquest tipus de turisme, a banda d’editar la guia, Lloret Turisme també programa diferents viatges de familiarització de cara a la tardor. Consisteixen en convidar els organitzadors a conèixer de primera mà les instal•lacions i els allotjaments de Lloret, així com els principals atractius del municipi.

Les estades esportives es fan durant tot l’any, però sobretot a la primavera, d’abril a juny. La majoria d’esdeveniments repeteixen cada any.

spot_img

El + Vist