13.8 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme participa a la Conferència Internacional d’European Cities Marketing

La trobada ha comptat amb rècord de participants, 550 persones, perquè s'ha hagut de fer en format virtual per la situació de pandèmia.

La Conferència s'ha hagut de fer en format virtual (Lloret Turisme)
La Conferència s'ha hagut de fer en format virtual (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Bones valoracions de la participació de Lloret a la Conferència Internacional i l’Assemblea General 2021 d’European Cities Marketing. Es van celebrar entre el 17 i el 19 de març.

servicios profesionales jimenez

Atesa la situació de pandèmia, aquesta edició s’ha hagut de fer en format virtual. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, n’extreu la part positiva i és que “hi han pogut participar moltes més persones de l’equip i cadascú en base a la seva àrea de coneixement”.

Això sí, també hi ha una part negativa: la feina de passadissos per compartir experiències no s’ha pogut fer. De cara a futures edicions, Elizabeth Keegan està convençuda que el format serà híbrid.

La Conferència Internacional és una trobada anual de referència que agrupa els professionals del màrqueting turístic de més de 110 destinacions d’arreu d’Europa. Aquesta edició ha comptat amb una xifra rècord de 550 assistents i amb la participació de 60 ponents.

S’han pogut compartir experiències, projectes i coneixements al voltant de la sostenibilitat, la reactivació del turisme en temps de pandèmia o les noves demandes dels ciutadans a l’hora de visitar destinacions, entre altres temàtiques.

Els temes que s’han posat sobre la taula són, en definitiva, els que afecten també la resta de destinacions catalanes i de l’Estat.

Al llarg dels dos primers dies de la trobada, es van fer les diferents ponències, taules rodones i presentacions de casos d’èxit. A més, es van posar a disposició dels assistents diferents espais d’interacció entre els participants.

Per cloure l’esdeveniment, divendres passat es va celebrar l’Assemblea General del 2021, en la qual es va constituir la nova junta i es van aprovar els pressupostos pels propers exercicis.

Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, forma part d’European Cities Marketing des del 2015. L’associació, sense ànim de lucre, es va crear especialment pels professionals europeus del MICE -el turisme de congressos-, del turisme vacacional i del màrqueting turístic.

spot_img

El + Vist