11.3 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme participa en una acció promocional del Patronat a Madrid

L'organisme hi ha promocionat tant l'oferta genèrica de sol i platja com l'oferta per acollir turisme de congressos.

Congrés a Madrid
Congrés a Madrid

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha tornat de Madrid amb molt bones sensacions. La destinació hi ha viatjat per participar a una acció promocional del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que la vila s’ha sumat a una acció per promocionar l’oferta genèrica de sol i platja i a una acció de turisme de congressos. Tot plegat s’ha presentat d’una manera molt amena i original.

L’any passat, als hotels lloretencs s’hi van allotjar més de 400.000 viatgers espanyols, que van representar prop del 35% del total. D’aquests, uns 15.000 provenien de la comunitat autònoma de Madrid. Això converteix la comunitat en un mercat molt interessant per a Lloret.

Pel que fa als congressos, la gerent de Lloret Turisme apunta que a Madrid hi ha les seus de moltes empreses i associacions i això fa que sigui molt profitós promocionar l’oferta de la destinació en aquest sector.

En l’estada a Madrid, els representants municipals han estat acompanyats de quatre empreses de la vila: Evenia, Monterrey, Santa Marta i Sant Pere del Bosc.

spot_img

El + Vist